*EXCLUSIVE* Recently Divorced Ben Affleck was spotted arriving to movie set of his upcoming movie . Ben signed on to play Hulk Hogan , the famous American wrestler
Vedete „Au finalizat actele de divort acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune."//Sursa foto: Profimedia Images

Ben Affleck nu pierde timpul. Actorul ar avea deja o noua iubita

Articol scris de UTV Data publicării:

Divortul deja anticipat de presa al cuplului Bennifer a fost anuntat saptamana trecuta, dar separarea celor doi s-a intamplat pe 26 aprilie.Desi diva latino ar fi incercat din rasputeri sa-si salveze casnicia, Ben nu a fost la fel de afectat cautand cu disperare sa scape de atentia paparazzilor, atat de prezenti in relatia lor, spun surse apropiate cuplului.

Asa ca actorul in varsta de 52 de ani nu a pierdut vremea fiind surprins in compania unei alte femei, potrivit publicatiei Page Six.O sursa a declarat pentru acestia ca Ben Affleck s-a intalnit cu fiica lui Robert F. Kennedy Jr, Kick Kennedy in zona de lounge a hotelului BeverlyHills. Cei doi au fost vazuti si in alte imprejurari petrecand timp impreuna.

Citeste si "Ben Affleck si-a schimbat radical look-ul dupa despartirea de Jennifer Lopez. Fanii cred ca actorul trece prin criza varstei mijlocii"

Jennifer Lopez a depus actele de divort la exact doi ani de la nunta cu Ben Affleck

In ziua in care diva latino si Ben Affleck ar fi trebuit sa aniverseze doi ani de la nunta lor, Jennifer Lopez a depus actele de divort.
 
Gestul artistei vine la cateva luni dupa ce s-a separat de BenAffleck, timp in care cei doi au mai fost vazuti petrecand timp impreuna, pentru o posibila impacare. Presa a speculat despartirea si a dat ca sigur divortul, mai ales dupa ce faimosul cuplu a decis sa-si vanda casa in care locuiau in Beverly Hills.
 
Potrivit documentelor depuse la Tribunalul din Los Angeles de Jennifer Lopez, cei doi s-au separat la sfarsitul lunii aprilie iar intre cei doi soti nu exista un contract prenuptial, astfel ca atat BenAflleck cat si JenniferLopez trebuie sa impartaseasca instantei informatii financiare, inclusiv veniturile, cheltuielile, proprietatile si datoriile lor actuale.
Jennifer Lopez Files for Divorce from Ben Affleck After 2 Years of Marriage **FILE PHOTOS**

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri