Jennifer-Lopez-și-Ben-Affleck-din-nou-împreună-după-17-ani.-Ipostaza-uimitoare-în-care-au-fost-surpinși
Vedete Despartirea de Ben Affleck a avut un impact ravasitor asupra cantaretei in varsta de 55 de ani//Sursa foto:Profimedia Images

Jennifer Lopez a depus actele de divort la exact doi ani de la nunta cu Ben Affleck

Articol scris de UTV Data publicării:
In ziua in care diva latino si Ben Affleck ar fi trebuit sa aniverseze doi ani de la nunta lor, Jennifer Lopez a depus actele de divort.
 
Gestul artistei vine la cateva luni dupa ce s-a separat de BenAffleck, timp in care cei doi au mai fost vazuti petrecand timp impreuna, pentru o posibila impacare. Presa a speculat despartirea si a dat ca sigur divortul, mai ales dupa ce faimosul cuplu a decis sa-si vanda casa in care locuiau in Beverly Hills.
 
Potrivit documentelor depuse la Tribunalul din Los Angeles de Jennifer Lopez, cei doi s-au separat la sfarsitul lunii aprilie iar intre cei doi soti nu exista un contract prenuptial, astfel ca atat BenAflleck cat si JenniferLopez trebuie sa impartaseasca instantei informatii financiare, inclusiv veniturile, cheltuielile, proprietatile si datoriile lor actuale.
 

Despartirea de BenAffleck a avut un impact ravasitor asupra cantaretei in varsta de 55 de ani, care a fost nevoita sa-si anuleze turneul din vara "This Is Me ...Now", invocand problemele emotionale cu care se confrunta.
 
Problemele din cuplul denumit de fani Bennifer au aparut la putin timp dupa ce JLO a lansat un album si un documentar in care vorbea despre povestea umitoare de dragoste dintre ea si Ben Affleck.
 
JenifferLopez si Ben Affleck s-au casatorit in 2022 la douazeci de ani distanta de momentul in care si-au trait  pentru prima data povestea de dragoste, viata purtandu-i insa pe drumuri diferite in tot acest timp. JLO a fost casatorita de 4 ori si logodita de 6, avand si doi copii din casnicia cu Marc Anthony, iar Ben Affleck a fost casatorit cu actrita JenniferGarner, avand 3 copii cu aceasta.
 
 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri