Site Cover (59)
Vedete „Copiii au fost cu Ben in cea mai mare parte a zilei. El nu a iesit deloc din casa de ziua lui”, spune sursa citata.//Sursa foto:Profimedia Images

Ben Affleck si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un cadru intim alaturi de copiii sai. Jennifer Lopez si fosta sotie, Jennifer Garner, printre invitati

Articol scris de UTV Data publicării:

Ben Affleck si-a sarbatorit ziua de nastere „exact” cum si-a dorit, scrie People, care anunta ca actorul si-a marcat cea de-a 52-a aniversare, joi, printr-o „mica petrecere acasa” alaturi de copiii sai.

„Este exact ceea ce si-a dorit. Nu a vrut sa iasa in oras sa sarbatoreasca. Copiii au avut cadouri pentru el si a fost totul foarte dragut”, noteaza People, citand surse din anturajul actorului. „Jennifer Lopez a trecut sa il felicite”.

Affleck are trei copii: Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, si Samuel, 12 ani, cu fosta sa sotie Jennifer Garner, care a fost vazuta vizitand casa inchiriata de actor in Brentwood, California, in cursul zilei de joi.

Citeste si "Ben Affleck si-a schimbat radical look-ul dupa despartirea de Jennifer Lopez. Fanii cred ca actorul trece prin criza varstei mijlocii"

*EXCLUSIVE* Jennifer Garner visits ex-husband Ben Affleck on his Birthday in Brentwood

Lopez, in varsta de 55 de ani, a fost si ea vazuta plecand din casa inchiriata de Affleck la cateva ore dupa vizita lui Garner.

„Copiii au fost cu Ben in cea mai mare parte a zilei. El nu a iesit deloc din casa de ziua lui”, spune sursa citata.

EXCLUSIVE: Jennifer Lopez is seen leaving Ben Affleck's Brentwood rental on his 52nd birthday

Citeste si "Ben Affleck si Jennifer Lopez au completat actele de divort: „Au finalizat actele acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune”

Jennifer Lopez si-a petrecut ziua de nastere departe de Ben Affleck

Vizita rapida la casa lui Affleck de ziua lui vine dupa ce artista, care si-a sarbatorit ziua de nastere in iulie, a petrecut in Hamptons, departe de actor.

Jennifer a gazduit o petrecere cu tema Bridgerton, iar Ben nu a fost prezent.

Absenta sa de la eveniment a venit dupa ce cuplul si-a petrecut mare parte din vara separat, pe fondul unei tensiuni in casnicia lor.

Jennifer Lopez is Spotted Out to Lunch on Her Birthday in the Hamptons

„Avand in vedere tot ceea ce se intampla, Jennifer are o vara buna. A fost libera si s-a putut concentra asupra a ceea ce urmeaza”, a declarat o sursa pentru People la inceputul lunii august, mentionand ca ea si Affleck, care au cumparat recent o casa noua, merg mai departe separat.

„Jennifer incearca sa gaseasca o casa noua pentru a o lua de la capat. Ea are intotdeauna o atitudine buna chiar si atunci cand lucrurile nu sunt perfecte”, a declarat sursa mentionata.

Citeste si "Jennifer Lopez la 54 de ani a pozat in lenjerie intima nude. Artista si-a etalat silueta perfecta"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri