teodora nedelcu
Vedete „Prietenia noastra a inceput sa se dilueze NU cand te-ai despartit de sotul tau, ci cu 2 ani inainte. Cand eu am inceput sa iti pun intrebari mai directe despre cum de il vizitezi pe Paul cand Simona nu e acasa"//Sursa foto: Instagram

Fosta iubita a lui Spike o acuza pe Livia Eftimie ca minte in declaratiile facute recent: „Spui ca n-aveai nicio treaba cu el pana in septembrie 2023, dar voi va facuserati planurile in mai 2023”

Articol scris de UTV Data publicării:

Saptamana trecuta Livia Eftimie fosta sotie a lui Catalin Bordea a ales sa-si faca publica partea de adevar, la un an distanta de divortul de fostul ei sot. Livia a decis sa-si spuna varianta ei de adevar printr-o serie de postari in mediul online. Ce a urmat insa a luat-o cu siguranta prin surprindere. Daca era obisnuita cu valul de hate din partea internautilor din cauza povestii controversate de iubire cu fostul prieten al lui Catalin Bordea, cu siguranta nu se astepta la reactii din partea fostilor prieteni. Declaratiile ei insa au reusit sa atinga puncte sensibile pe care apropiatii lui Catalin au tinut sa le lamureasca.

Cea mai recenta reactie virulenta legata de declaratia Liviei in care sustine ca a inceput o relatie cu Paul Maracine (Spike) dupa divort, in luna septembrie a anului trecut, vine chiar de la fosta iubita a rapperului, Teodora Nedelcu.
Teodora-nedelcu (3)
Aceasta o acuza pe Livia ca minte, si ca relatia cu Spike incepuse cu mult inainte de a se afisa ei in septembrie: „Nu, tu n-aveai nicio treaba cu Paul pana in septembrie 2023; tu stii de la cine stiam eu ca urmeaza sa divortezi?? – de la Paul! – stii cand? – in februarie 2023. Nu, tu n-aveai nicio treaba cu Paul pana in septembrie 2023, dar voi va facuserati toate planurile in mai 2023, la Beach, please! De unde stiu? De la actualul tau iubit, care a mers sa cante acolo si a zis ca se intoarce in seara aia, si s-a intors dupa patru zile, si tu la fel, cu propunerea de divort in mana; iar el a zis ca nu ne mai putem vedea.
 
De ce?? Pentru ca urma sa lupte pentru iubirea vietii lui??? Cine era?? Urma sa aflu doua saptamani mai tarziu si cu toate astea ti-am scris in august sa iti spun ca vreau sa fim prietene din nou și mi-ai povestit ca nu mai poti cu singuratatea si am zis ca sunt acolo pentru tine, desi nu erai singura.
 
Nu voiam sa cred ca ai fi in stare de asta pentru Simona ( Simona Maican, fosta iubita a lui Spike), ma asteptam sa iti pese macar de ea, nu de mine”, a povestit Teodora Nedelcu, in mediul online, conform Cancan.

 
Saptamana trecuta, Radu si Alexandra Bucalae , Nelu Cortea si Ioana State au facut declaratii prin care au desfiintat partea de adevar a fostei sotii a lui Catalin Bordea, toti sustinand ca relatia Liviei cu Spike incepuse cu mult inainte de divort.
 
„Prietenia noastra a inceput sa se dilueze NU cand te-ai despartit de sotul tau, ci cu 2 ani inainte. Cand eu am inceput sa iti pun intrebari mai directe despre cum de il vizitezi pe Paul cand Simona nu e acasa", a scris Alexandra Bucalae, apropiata a cuplului intr-o postare pe Instagram.
cortea si bordea
 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri