Site Cover (48)
Vedete Una dintre prieteniile astea fortate a fost si cea cu Paul (Spike).//Sursa foto :Instagram

Livia Eftimie, primele declaratii despre divortul de Catalin Bordea: „Am plans de multe ori singura, atacuri de panica, depresie”

Articol scris de UTV Data publicării:

A trecut 1 an de cand Catalin Bordea si Livia Eftimie au divortat, iar in tot acest timp, comediantul a avut diverse aparitii in mediul online si televiziune, unde a vorbit despre perioada grea prin care trece. Ei bine se pare ca acum este randul Liviei sa isi faca cunoscuta povestea. Bruneta a facut o serie de postari pe Insta stories in care a vorbit despre cei 11 ani petrecuti alaturi de Bordea, despre divortul lor dar si despre relatia dintre Catalin si Paul Maracine (Spike).

Citeste si "Catalin Bordea are o noua iubita. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se sarutau"

LIVIA-SPIKE-CATALIN-BORDEA (2)

"In 2012 l-am cunoscut pe Catalin. De la inceput m-am invatat sa fac totul singura pentru ca nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat ca el trebuie sa-si vada de show-urile lui, iar eu sa tin restul. Sa iau hotarari, sa tin legatura cu toata lumea, sa incerc sa-i tin prietenii aproape, sa-i fac viata usoara din toate punctele de vedere. Nu cred ca a avut o grija pana in 2023. Motiv pentru care am lasat viata mea si m-am ocupat de viata lui. De la ce vorbeste, cum se imbraca, ce posteaza pe Instagram, unde mergem in vacanta, am renovat singura apartamentul, am tinut efectiv doua vieti, iar pe a mea am lasat-o.

Consideram ca mai importanta e viata lui, iar ce fac eu nu are importanta. Nu stiu cum vedeam eu asta. La un moment dat am obosit. Am inceput sa am probleme de sanatate, vestile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un soc care m-a transformat destul de tare si m-a indepartat destul de tare de el, atunci cred ca a fost inceputul sfarsitului – in 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit sustinerea si suportul emotional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importante decat ceea ce as fi putut eu sa am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc. Am tot tras semnale de alarma ca as avea nevoie de un om pe care ma pot baza, ca nu pot sa le duc singura pe toate. Am mintit ca le pot duce eu, am plans de multe ori singura, atacuri de panica, depresie constanta, lucruri pe care le-am dus singura – in toti acesti 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu in fiecare zi, dar l-am cerut, spunand ca am nevoie de un om pe care ma pot baza", a povestit Livia Eftimie pe Instagram.

Citeste si "Prima reactie a lui Catalin Bordea dupa ce Livia a postat o noua imagine cu Spike. “Nu am loc de astia doi in ganduri”"

Cum a inceput povestea de dragoste dintre Livia si Spike

Livia sustine ca din cei 11 ani de relatie in care ea s-a dedicat trup si suflet fostului sot, nu s-a ales cu nimic. A rupt legatura cu toti prietenii comuni pe care ii avea, mai putin relatia de prietenie pe care o avea cu Spike. Ulterior cei doi au devenit iubiti.

"Nu am plecat cu bucataria – desi era platita de ai mei, nu am plecat cu nimic altceva, desi am muncit atatia ani. Am plecat doar cu hainele si cateva carti. M-am mutat, am stat singura o perioada. Aveam niste probleme de sanatate destul de urate, ma duceam la urgenta de 2x pe zi sa-mi fac injectii cu antibiotic si calmant, timp in care am fost pozata, jignita, se vorbea foarte urat despre mine, fara pic de compasiune ca si eu treceam printr-un divort, si eu trebuia sa o iau de la capat, nu e ceva ce faci zilnic de drag sau de placere. M-am obisnuit in apartament, am rupt legatura cu aproape toti pe care i-am cunoscut in cei 11 ani, desi am incercat sa ajut, sa am grija sa fie bine toata lumea, am umplut sifoniere ale unor oameni care nu ma baga astazi in seama, am tinut mult la relatiile dintre ei si prietenii lui, de cele mai multe ori, unele relatii le-am tinut fortat.

Una dintre prieteniile astea fortate a fost si cea cu Paul (Spike). Noi ne stiam din 2014 si in 2016 a trecut printr-o depresie destul de urata, moment in care eu am incercat sa-l ajut, insa prin prisma lui Catalin. Il rugam sa iasa cu el, sa-l scoata la un suc, sa mergem la film, sa incercam sa-l scoatem din momentul ala prost. Paul l-a ajutat cu niste treburi pentru niste piese, era un schimb echitabil pana la un punct. Cand Paul a avut nevoie de mai mult suflet, iar Catalin nu a fost dispus sau nu avea de unde sa-l dea. Relatia lor a incetat atunci. Se indepartasera de ceva vreme, nu se sunau, nu se vedeau. Eu am tinut legatura cu Paul, am fost prieteni foarte buni. Simteam ca il inteleg si ca m-ar intelege”, a mai spus Livia.

Citeste si "Mihai Bobonete l-a luat peste picior pe Catalin Bordea: “Tu crezi ca toata lumea o sa zica incontinuu: saracu, ati auzit ce i s-a intamplat? Nu ne mai intereseaza, gata!”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri