Capital's Jingle Bell Ball 2019 - Day One - O2 Arena - London
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Liam Payne avea „cocaina roz” in organism la momentul decesului

Articol scris de UTV Data publicării:

Fostul cantaret al trupei One Direction Liam Payne avea in organism mai multe droguri, inclusiv cocaina crack si metamfetamina, atunci cand a cazut in gol de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, scrie The Guardian.

Cantaretul britanic si fostul membru One Direction a murit saptamana trecuta, la varsta de 31 de ani, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

ABC News si TMZ au scris ca un cocktail de droguri numit „cocaina roz” - care contine metamfetamina, ketamina si MDMA - a fost gasit in timpul unei autopsii partiale, impreuna cu cocaina crack si benzodiazepina. Ambele publicatii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Citeste si "Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles"

Celebrities at the Hugo Boss Fashion Party during the Berlin Fashion Week Spring/Summer 2020.

Associated Press a relatat ca un oficial anonim a declarat ca raportul toxicologic preliminar sugereaza dovezi ale expunerii la cocaina, dar a subliniat ca aceste rezultate initiale nu ofera o citire exacta a cantitatii de cocaina care circula in sangele sau atunci cand a murit.

Rezultatele toxicologice finale nu sunt asteptate sa fie facute publice decat peste cateva saptamani.

Associated Press a relatat ca oficialul a vorbit sub conditia anonimatului, deoarece nu a fost autorizat sa informeze jurnalistii. Raportul preliminar a fost prezentat pe larg luni in presa locala.

Procuratura din Argentina investigheaza cazul, care nu este neobisnuit atunci cand o moarte este brusca sau neasteptata.

Autopsia lui Payne a concluzionat ca leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu caderea sa de la fereastra hotelului de la trei etaje. Procurorii au exclus orice alta persoana implicata.

Anchetatorii argentinieni au gasit ceea ce pareau a fi stupefiante si alcool imprastiate printre obiectele sparte si mobila din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura sa presupuna ca Payne a suferit o cadere nervoasa cauzata de abuzul de substante in momentul caderii sale. Procurorul a declarat ca Payne ar fi cazut intr-o stare de „inconstienta semi sau totala”.

Citeste si "Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri