Lisa Marie Presley And Michael Jackson
Vedete Lisa Marie Presley si Michael Jackson//Sursa foto: Profimedia Images

Lisa Marie Presley dezvaluie ca Michael Jackson era „inca virgin” la 35 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Cand singurul copil al lui Elvis Presley, Lisa Marie, a murit anul trecut la varsta de 54 de ani, ea a lasat in urma o cerere intima: ca fiica sa, Riley Keough, sa ii termine memoriile bazate pe casete inregistrate si pe timpul petrecut impreuna, conform News.ro.

Lisa l-a intalnit pentru prima data pe Michael Jackson cand avea sase ani. Tatal ei canta la Hilton in Las Vegas, iar Michael, care facea parte din grupul Jackson 5, sustinea un spectacol in apropiere.

Cei doi s-au intalnit din nou in 1993, cand ea avea 25 de ani, si s-au inteles bine, povesteste ea in carte. Au pus la punct o rutina secreta de convorbiri telefonice si au inceput sa se intalneasca regulat.

Citeste si "Lisa Marie Presley a tinut in casa cadavrul fiului sau timp de 2 luni. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani"

Lisa-Marie-Presley-Michael-Jackson (6)

Inainte de a-si oficializa relatia, Presley era inca maritata cu primul ei sot, Danny Keough, dar s-au despartit dupa ce Jackson i-a marturisit ca o iubeste in timpul unei calatorii de opt zile pe care au facut-o impreuna la Las Vegas.

In ultima noapte, artistul a stins lumina in camera de hotel si a cerut-o in casatorie.

„Michael mi-a spus: ‘Nu stiu daca ai observat, dar sunt complet indragostit de tine. Vreau sa ne casatorim si sa fii mama copiilor mei’”, scrie Lisa in cartea ‘From Here to the Great Unknown’, publicata pe 8 octombrie.

„Nu am spus nimic imediat, dar apoi i-am zis: ‘Sunt flatata, nici nu pot sa vorbesc.’ Simteam ca si eu eram indragostita de el.”

Citeste si "Prima reuniune publica a copiilor lui Michael Jackson in formula completa. Paris, Prince si Blanket au fost fotografiati pe covorul rosu"

Memphis Tennessee News - October 8, 1994

 Dupa acea declaratie de dragoste din Las Vegas, Lisa si Keough s-au despartit in mod amiabil, iar ea a inceput o relatie cu Michael.

In perioada in care erau impreuna „mi-a spus ca era inca virgin”, a dezvaluit Presley in carte.

„Cred ca o sarutase pe Tatum O’Neal si avusese ‘ceva’ cu Brooke Shields, dar nu fusese nimic fizic, in afara de un sarut. Mi-a mai spus ca Madonna a incercat sa se cupleze cu el o data, dar nu s-a intamplat nimic. Eram terifiata pentru ca nu voiam sa fac vreo miscare gresita.”

Lisa si Michael s-au casatorit in mai 1994. Casnicia a durat doi ani.

Cuplul se certa adesea din cauza consumului suspectat de droguri al lui Jackson, scrie Presley. El devenea secretos si “ingrozitor”, si disparea zile intregi.

Citeste si "Michael Jackson avea datorii de 500 de milioane de dolari la momentul mortii sale"

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri