diddy
Vedete Diddy a fost acuzat de procuratura federala din Manhattan ca si-a folosit “imperiul” pentru a sprijini o schema violenta de trafic sexual.//Sursa foto: Getty Images

P. Diddy ii cere judecatorului sa dezvaluie identitatea acuzatorilor

Articol scris de UTV Data publicării:

Sean „Diddy” Combs vrea ca procurorii in cazul sau de trafic sexual sa dezvaluie numele acuzatorilor sai, arata documentele tribunalului federal din Manhattan, conform News.ro.

Combs, in varsta de 54 de ani, trebuie sa cunoasca identitatea acuzatorilor sai pentru a se pregati pentru procesul din 5 mai, a sustinut echipa sa juridica intr-o scrisoare adresata marti judecatorului Arun Subramanian.

Combs a pledat nevinovat la acuzatie. El ramane incarcerat in asteptarea procesului.

„Acest caz este unic, in parte din cauza numarului de persoane care aduc acuzatii impotriva domnului Combs datorita statutului sau de celebritate, bogatiei si acoperirii mediatice extinse a proceselor si a altor proceduri legale impotriva sa”, au sustinut acestia.

„Acest lucru a avut un efect de propagare generalizat, rezultand intr-un torent de acuziatii din partea unor reclamanti neidentificati, care variaza de la fals la absurd”.

Citeste si "Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre fructe"

Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC

Acestia au precizat ca sase persoane au depus luni plangeri civile impotriva lui Combs, toate anonime. Avocatul care conduce aceste procese a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa recente, ca a reprezentat 120 de acuzatori si ca un numar verde al firmei sale a primit mii de apeluri in decurs de o zi, a mai precizat echipa lui Combs.

Combs este acuzat de complicitate la santaj; trafic sexual prin forta, frauda sau constrangere; si transport in vederea practicarii prostitutiei. Actul de acuzare sustine ca violenta lui Combs a durat zeci de ani si ca megastarul „a abuzat, amenintat si constrans femeile si alte persoane din jurul sau pentru a-si indeplini dorintele sexuale, a-si proteja reputatia si a-si ascunde comportamentul”.

Citeste si "5 celebritati care au incercat sa ne avertizeze despre Diddy"

Sean Combs Arrested in NYC by Homeland Security **FILE PHOTOS**

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: p.diddy , arest , acuzatii

Partenerii Nostri