Andreea-Balan-Victor-Cornea (2)
Vedete Sursa foto: Andreea Balan/Instagram

Raspunsul Andreei Balan dupa ce a fost intrebata de ce nu isi gaseste Victor Cornea „o tanara pe masura lui”

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Balan se bucura de o vacanta de vis alaturi de Victor Cornea in Italia. Artista a postat mai multe poze alaturi de iubitul ei pe retelele de socializare iar fanii au reactionat.

Imbracata intr-o rochie superba, roz, Andreea a radiat de fericire la bratul lui Victor. In ciuda fericirii pe care o traieste, cantareata nu a scapat de comentariile rautatacioase ale urmaritorilor ei.

Citeste si "Andreea Balan si George Burcea s-au impacat"

Andreea-Balan-Victor-Cornea (8)

“Chiar nu-si gaseste o tanara pe masura lui?”, a intrebat un fan indignat in sectiunea de comentarii, facand referire la diferenta de varsta dintre Andreea si Victor. Artista a reactionat imediat “Eu sunt cea mai tanara”.

„Draga Andreea, erai tanara atunci cand faceai parte din trupa Andre, acum e mai greu cu tineretea”, a zis altcineva. „Chiar si-a gasit o tanara pe masura lui: serioasa, isteata, frumoasa, responsabila. Sunt asa de fericiti impreuna… Bucurati-va de vacanta si nu bagati in seama rautatatile…”, i-a luat apararea un fan.

Citeste si "Andreea Balan a vorbit despre cearta cu Andreea Antonescu si despre destramarea definitiva a trupei Andre. “Mi s-au redeschis niste vechi traume”

Andreea Balan isi doreste o nunta intima alaturi de Victor Cornea

Andreea Balan viseaza la o nunta pe plaja cu Victor Cornea. Intrebata despre posibilitatea unei a doua casatorii, artista a raspuns ca este deschisa la idee si ca ar fi onorata sa-si oficializeze legatura cu Victor in fata familiei si a prietenilor dragi. Andreea Balan a dezvaluit si cum si-ar dori sa arate nunta.

“Pe o plaja la mare. Mai departe sa fie. Doar pe cei apropiati i-as vrea la nunta. As vrea ceva foarte restrans, pentru ca cealalta a fost foarte zgomotoasa. Eram in alta perioada atunci. Acum as face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiatii,” a spus Andreea Balan.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri