Site Cover (49)
Vedete Radu Bucalae:"Ai fugit de adevar cautand minciuni care se destramau."//Sursa foto: Instagram

Reactia lui Catalin Bordea dupa ce Livia a fost atacata dur de prietenii sai: „Daca au spus ceva inseamna ca au fost lezati…”

Articol scris de UTV Data publicării:

Catalin Bordea a reactionat dupa ce Livia, fosta lui sotie, a facut o serie de postari pe Instagram in care si-a spus partea ei de poveste in legatura cu divortul prin care a trecut si cei 11 ani de relatie.

Livia sustine ca din cei 11 ani de relatie in care ea s-a dedicat trup si suflet fostului sot, nu s-a ales cu nimic. Ea spune ca nu a fost sprijinita de Catalin Bordea, care era prea ocupat de cariera sa, in timp ce ea era stalpul casei si facea totul de una singura. Bruneta mai spune ca a rupt legatura cu toti prietenii comuni pe care ii avea, mai putin relatia de prietenie pe care o avea cu Spike. Ulterior cei doi au devenit iubiti.

Reactia lui Catalin Bordea, dupa disputa dintre Livia si prietenii sai

Catalin Bordea a declarat ca nu are timp de acest scandal, dar crede ca prietenii lui s-au simtit atacati de Livia, daca au decis sa scoata la suprafata si adevarul lor.

„Nu prea urmaresc subiectul, pentru ca am foarte multa treaba. Am niste prieteni foarte buni, care au fost prietenii nostri. Daca au spus ceva inseamna ca au fost lezati de ceva anume', a declarat Catalin Bordea, pentru Spynews.ro.

Prietenii lui Catalin Bordea au atacat-o dur pe Livia Eftimie

Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Catalin Bordea, o condamna pe Livia: “De ce nu zice de toti anii in care el a incercat sa o ajute, a rugat-o sa mearga la teapie impreuna, si ea a renuntat dupa o singura sedinta? De ce nu zice de craciunul in care el a stat singur cu un braduletz in masina, ca sa mearga sa o inveseleasca in timp ce ea era in 'maracini'?” a scris Nelu Cortea pe Facebook.

cortea si bordea

Radu Bucalae sustine ca a fost discret pana acum, dar dupa declaratiile Liviei de pe Instagam nu a mai rezistat si a decis sa rupa tacerea.

"Ai fugit de adevar cautand minciuni care se destramau. Si nu ne spune noua ca abia dupa divort te-ai apropiat de Paul ca noi toti ne puneam intrebari de aproape 2 ani si credeam ca suntem nebuni. Si crede-ma ca ma abtin sa zic ce spunea actualul tau iubit despre voi, caci relatarile lui nu fac cinste nimanui, nici macar unui om de joasa speta. Daca tot nu ati avut curaj la vremea aia, macar acum trebuia sa taci si sa zici "da ba, am fost prosti, aia e!" Incercati sa traiti mai asumat, mai curajos," a scris Radu Bucalae pe Facebook.

radu-bucalae2

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri