Louis Vuitton: Front Row - Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2019
Vedete PARIS, FRANCE - JUNE 21: Rihanna and A$AP Rocky attend the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on June 21, 2018 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Rihanna si A$AP Rocky din nou impreuna sau doar prieteni?

Articol scris de UTV Data publicării:

Eiiii si acum incepem saptamana cu vesti destul de interesante, ma rog, cand e vorba de Riri cam totul este interesant, mai ales  daca vorbim de viata ei amoroasa.

Well, in cazul in care inca nu stiati, Rihanna s-a despartit de cateva luni bune de logodnicul ei Hassan Jameel, cu toate ca anuntul oficial a venit in urma cu putin timp, insa desi asta ar fi trebuit sa fie vesta aia la care probabil nu te-ai fi asteptat, afla ca A$AP Rocky este personajul care te face sa zici WOOOW!

De ce? Rihanna si A$AP au fost surprinsi impreuna de mai multe ori dupa despartirea acesteia de Hassan. Si este clar ca intre cei doi inca este acea chimie care a fost si in 2013, daca stai sa te uiti la zambetul larg de pe fata lor. 

Speculatiie ca cei doi ar forma un cuplu au ''explodat'' pe internet, dupa ce o poza in care acestia au fost surprinsi impreuna, la un concert din New York, a devenit virala pe retelele de socializare, fanii fiind mai mult decat placut surprinsi de cele vazute.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acum, intrebarea e: sunt sau nu impreuna, deoarece ea și A$AP Rocky sunt prieteni de ani buni si au mentinut contactul unul cu celalalt chiar in timp ce se intalnea cu Jameel. Ceea ce ne baga putin in ''ceata''. Dar daca ne luam dupa ce spun sursele din jurul celor doi, tindem sa credem ca da, sunt impreuna sau cel putin construiesc ceva in directia asta.

„Are un vibe cool, este un om bun, foarte amuzant si cu picioarele pe pamant si toti cei din jurul lor se bucura cand ii vad impreuna'' a dezvaluit o sursa apropiata Rihannei, pentru Urban Islandz.

„Se intalnesc de la inceputul lunii decembrie, se simt mai bine sa tina totul secret”, a declarat o alta sursa pentru Urban Islandz.

Nu este prima oara cand Rihanna si Rocky au starnit zvonuri de acest gen, deoarece toata lumea stie ca acestia au avut legaturi amoroase si in trecut, in special in 2013, cand cei doi au fost surprinsi sarutandu-se de mama focului in pauza filmarilor pentru clipul ''Fashon Killa''. Dupa care au urmat declaratiile celor apropiati care au confirmat faptul ca acestia sunt  ''prieteni cu beneficii'' si doar se bucura de timpul petrecut unul cu celalalt, fara a fi intr-o relatie.

Pana in acest moment cei doi nu au raspuns speculatiilor despre posibila relatie si, sincer, nici nu ne asteptam sa o faca prea curand, tinand cont de trecutul acestora, in care au dezvaluit mai multe apropiatii. But who knows! 

Tu ce crezi? Noi credem ca sunt un PERFECT MATCH! <3

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: news , utv , rihanna , a$ap rocky

Partenerii Nostri