Menís Basketball Germany v France Semi-rfinal at the 2024 Paris Olympics
Vedete Deocamdata nu a fost confirmat daca rapperul de 33 de ani se afla inca in arestul Politiei.//Sursa foto: Profimedia Images

Travis Scott a fost eliberat din custodia politiei din Paris dupa 36 de Ore

Articol scris de UTV Data publicării:

Travis Scott, una dintre cele mai mari vedete ale rap-ului american, a fost eliberat sambata, fara a fi urmarit penal, dupa 36 de ore petrecute in custodia politiei din Paris, intr-o ancheta privind comiterea unor acte de violenta, conform Agerpres.

La solicitarea AFP, Parchetul din Paris a confirmat "ridicarea arestului lui Travis Scott astazi (sambata) precum si clasarea procedurii, infractiunea fiind insuficient definita".

Politiei a fost chemata vineri dimineata la Hotelul Georges V si l-a retinut pe Travis Scott pentru acte de violenta comise asupra unui agent de securitate. "Acesta din urma intervenise pentru a-l desparti pe rapper de bodyguardul sau, cu care avea o altercatie", a informat vineri Ministerul Public din Franta.

Citeste si "Travis Scott, arestat la Paris dupa ce s-a batut cu bodyguardul sau"

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Rapper Travis Scott is arrested, handcuffed and led away by Police from the George V Four Seasons Hotel in Paris.

Potrivit unei surse din politie, rapperul a fost acuzat ca l-ar fi atacat seful echipei care asigura paza pe timp de noapte a hotelului, pe care l-ar fi ranit cand a vrut sa intervina.

Potrivit aceleiasi surse, Travis Scott s-a opus initial unui test de alcoolemie si n-ar fi acceptat sa-si confirme identitatea.

Lovit in frunte in urma altercatiei cu bodyguardul sau, Travis Scott a primit mai intai tratament la spital, a mai indicat sursa din politie.

Rapperul a fost retinut de politiei vineri dimineata, o masura care a fost ridicata sambata la pranz.

"Suntem in contact direct cu autoritățile locale pariziene pentru a rezolva rapid aceasta situatie", a indicat vineri seara reprezentantul artistului, intr-un mesaj adresat AFP.

Citeste si "(VIDEO) Travis Scott si iubitul lui Cher au fost implicati intr-o bataie la petrecerea de dupa Cannes 2024

Travis Scott a publicat joi seara pe Instagram un videoclip care il arata la Bercy Arena, unde s-au desfasurat partidele de baschet din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Pe contul sau, care este urmarit de 57 de milioane de admiratori, rapperul american a difuzat apoi imagini filmate la o petrecere organizata intr-un club de noapte.

Travis Scott a devenit cunoscut inca de la primul sau album, "Rodeo", lansat in anul 2015. De atunci, artistul american, originar din Houston, a devenit o personalitate a muzicii rap americane si a lansat alte patru albume, inclusiv materialul discografic de mare succes "Astroworld" din 2018.

Pe numele sau real Jacques Bermon Webster II, rapperul in varsta de 33 de ani are doi copii cu fosta sa partenera de viata, vedeta Kylie Jenner.

Starul rap a avut mai multe probleme judiciare in Statele Unite. In iunie, el a fost arestat la Miami Beach, in statul american Florida, pentru tulburarea ordinii publice in timp ce se afla in stare de ebrietate.

Citeste si "(VIDEO) Travis Scott a fost surprins in Grecia dansand alaturi de localnici"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: travis scott , arest , paris

Partenerii Nostri