Site Cover (60)
Vedete Sursa foto: Instagram/Andreea Balan

Victor Cornea a implinit 31 de ani. Vezi ce surpriza i-a facut Andreea Balan

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Balan i-a pregatit o surpriza iubitului ei, Victor Cornea, care a sarbatorit astazi, 24 septembrie, implinirea varstei de 31 de ani.

Andreea Balan il sprijina constant pe Victor, fiind prezenta la meciurile sale de tenis de fiecare data cand are ocazia. Jucatorul de tenis se intelege foarte bine si cu fiicele artistei, Ella si Clara, pe care le are din mariajul cu George Burcea. Victor are si el un baiat dintr-o relatie anterioara.

andreea-balan (7)

“Azi este ziua de nastere a sufletului meu pereche, omul minunat care ma face sa ma simt cea mai fericita, implinita, linistita si iubita femeie de pe pamant. Victor Cornea te iubim si sunt recunoscatoare pana la stele pentru iubirea pe care ne-o oferi in fiecare clipa.

Caldura ta sufleteasca, seninatatea, empatia si grija cu care ne imbratisezi mereu, ne echilibreaza, ne linisteste si ne ofera familia mult visata.

Fericirea alaturi de tine nu are limite.

Azi e ziua ta si iti dorim toata iubirea din univers, sanatate si clariate sa iti poti indeplini toate visurile.

Tot ce ai realizat pana acum este de nepretuit si in continuare iti doresc si meriti sa fii pe cele mai inalte culmi ale succesului si voi fi alaturi de tine la fiecare pas.

Ai adus in viata noastra iubirea si pacea de care aveam atata nevoie. Iti multumesc din toata inima pentru tot”, a scris Andreea Balan pe Instagram.

Citeste si "Raspunsul Andreei Balan dupa ce a fost intrebata de ce nu isi gaseste Victor Cornea „o tanara pe masura lui”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andreea Balan isi doreste o nunta intima alaturi de Victor Cornea

Andreea Balan viseaza la o nunta pe plaja cu Victor Cornea. Intrebata despre posibilitatea unei a doua casatorii, artista a raspuns ca este deschisa la idee si ca ar fi onorata sa-si oficializeze legatura cu Victor in fata familiei si a prietenilor dragi. Andreea Balan a dezvaluit si cum si-ar dori sa arate nunta.

“Pe o plaja la mare. Mai departe sa fie. Doar pe cei apropiati i-as vrea la nunta. As vrea ceva foarte restrans, pentru ca cealalta a fost foarte zgomotoasa. Eram in alta perioada atunci. Acum as face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiatii,” a spus Andreea Balan.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri