Site Cover (65)
Vedete Sursa foto: Captura de ecran/Profimedia images

(VIDEO) Mariah Carey urca Marele Zid Chinezesc pe tocuri de 15 cm. „Cineva trebuia sa ma avertizeze"

Articol scris de UTV Data publicării:

Mariah Carey, in varsta de 55 de ani, a postat o serie de fotografii de la Marele Zid Chinezesc, alaturi de cei doi copii ai sai, Moroccan si Monroe.

Imbracata intr-o rochie neagra eleganta, cu ochelari de soare si un coc voluminos, artista a urcat treptele ca o diva adevarata, purtand tocuri de 15 cm.

„La Marele Zid Chinezesc!”, a scris ea.

Celebrity Selfies

Intr-un videoclip distribuit pe platforma X (fostul Twitter), Mariah Carey a fost filmata tinandu-se de doi barbati, care par membri ai staffului ei, pentru sprijin in timp ce urca treptele.

„Cineva ar fi trebuit sa ma avertieze in privinta tocurilor… nu ca as fi ascultat”, a scris artista intr-o postare.

Fanii nu au ezitat sa isi sustina artista in sectiunea de comentarii: „Numai Mariah Carey ar merge pe Marele Zid Chinezesc in tocuri. Esti o legenda!”, a scris un fan.

„Prima femeie care a mers pe Marele Zid in tocuri. Un nou record pentru regina.”, a mai spus cineva.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mariah Carey si-a pierdut mama si sora in aceeasi zi

Aceasta escapada a venit la scurt timp dupa ce cantareata, castigatoare a unui premiu Grammy, a dezvaluit ca mama si sora ei au decedat in aceeasi zi.

„Inima mea este franta ca mi-am pierdut mama in acest weekend. Din pacate, intr-o intorsatura tragica a evenimentelor, sora mea si-a pierdut viata in aceeasi zi”, a scris ea.

„Ma simt binecuvantata ca am reusit sa petrec ultima saptamana cu mama mea inainte sa moara. Apreciez dragostea, sprijinul si respectul tuturor pentru intimitatea mea in aceste momente dificile”, a adaugat artista.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: mariah carey

Partenerii Nostri