Kate Middleton annonce en avoir fini avec la chimiothérapie lors d'une vidéo en famille diffusée lundi 9 septembre 2024
Viral Kate Middleton marturiste ca acesta perioada traumatizanta i-a schimbat perspectiva asupra vietii, realizand cat de mult trebuie pretuite lucrurile simple ale vietii.//Sursa foto: Profimedia Images

Printesa de Wales, Kate Middleton, si-a reluat activitatile. Saptamana trecuta a anuntat ca a incheiat chimioterapia

Articol scris de UTV Data publicării:

Kate Middleton isi reia activitatile, dupa cum o dovedeste o circulara a Curtii, care indica prezenta sa la o reuniune a unei organizatii pe care o sponsorizeaza.

Printesa de Wales, co-sponsor al Fundatiei Regale Printul si Printesa de Wales, a organizat in aceasta dupa-amiaza la Castelul Windosor o reuniune privind copilaria timpurie”, detaliaza nota publicata marti, conform News.ro.

Kate Middleton a anuntat saptamana trecuta, prin intermediul unei inregistrari video publicate pe retelele de socializare, ca si-a incheiat tratamentul de chimioterapie. Cu toate acestea, ea a spus ca mai are un drum lung de parcurs inainte de a se putea considera vindecata.

“Desi chimioterapia s-a incheiat, drumul catre recuperare si sanatate deplina este unul lung si trebuie sa continui sa iau fiecare zi asa cum vine. Cu toate acestea, astept nerabdare sa ma intorc la munca si sa mai iau cateva angajamente publice in lunile urmatoare, atunci cand voi putea”, a spus ea.

Printesa isi reia astfel activitatile pentru o cauza care ii este draga, copilaria timpurie.

Anul trecut, in februarie, Kate Middleton a lansat un program intitulat Shaping us, cu un cont de Instagram dedicat, pentru a se concentra asupra importantei copiilor foarte mici, “de la sarcina pana la varsta de cinci ani”, o varsta care “modeleaza restul vietii noastre”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: kate middleton

Partenerii Nostri