*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The Grammy-Winning Superstar Rihanna wears her sultry black maxi beach dress watching the sun go down and taking a dip in the sea with her beau Asap Rocky during their family holiday in Barbados.**PICTURES TAKE
Vedete Desi RiRi locuieste de multi ani in America, alaturi de sotul ei, A$AP Rocky, si cei doi copii ai lor, RZA si Riot Rose, se intoarce cu drag in tara ei natala.// Sursa foto: Profimedia Images

Rihanna a fost surprinsa pe o plaja din Barbados alaturi de ASAP Rocky si cei doi copii ai lor, RZA si Riot

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna si A$AP Rocky au fost surprinsi de paparazzi bucurandu-se de o vacanta in familie pe o plaja din Barbados, tara natala a artistei. Plaja, soare, ocean si timp de calitate au fost ingredientele unui sejur perfect. Cuplul a fost fotografiat alaturi de cei doi copii ai lor, RZA (2 ani) si Riot (1 an).

Rihanna, in varsta de 36 de ani, a ales sa poarte un costum de baie acoperit de o rochie neagra si transparenta, iar Rocky a optat pentru un tricou albastru si pantaloni de inot negri.

Citeste si "(VIDEO) Rihanna surprinde cu un look indraznet. Artista si-a ridicat fusta pe strada, aratandu-si lenjeria"

RiRi este de cateva saptamani in Barbados, fiind prima oara din 2019 incoace cand a participat la festivalul Crop Over, unde a intors toate privirile. Fondatoarea Fenty a ales o tinuta indrazneata, decorata cu pietre stralucitoare si pene multicolore, pe care a accesorizat-o cu o coroana masiva din pietre.

Artista a participat la festivalul Crop Over si in anul 2019, unde a purtat o tinuta roz, acoperita cu pene de strut in aceeasi nuanta. In 2019 Rihanna a colaborat cu Lauren Austin Designs pentru acel costum, insa acum nu este clar daca tinuta din acest an este realizata alaturi de acelasi desginer sau este ideea ei.

Desi RiRi locuieste de multi ani in America, alaturi de sotul ei, A$AP Rocky, si cei doi copii ai lor, RZA si Riot Rose, se intoarce cu drag in tara ei natala.

Barbados va fi intotdeauna acasa. Sunt inca cetatean dupa toti acesti ani.”

Citeste si "Vezi cum l-au sarbatorit Rihanna si ASAP Rocky pe baietelul lor care a implinit 2 ani."

*EXCLUSIVE* Singer Rihanna Stuns at Carnival Festival In Barbados showcasing her 2024 outfit in a bejeweled bikini as she poses with police and fans

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna , asap rocky , cuplu , familie , vacanta

Partenerii Nostri