Site Cover (54)
Vedete Rihanna si ASAP Rocky in New York//Sursa foto: Profimedia Images

Rihanna si ASAP Rocky au iesit la o cina romantica in New York de ziua rapperului

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna si ASAP Rocky au demonstrat inca odata ca sunt unul dintre cele mai stilate cupluri din showbiz.

Celebra cantareata, in varsta de 36 de ani, a intors toate privirile intr-o rochie sexy de satin, cu decolteu halter-neck, completata de un palton voluminos de blana maro, la care a adaugat o pereche de ochelari de soare si mai multe coliere aurii.

Citeste si "Rihanna, regina carnavalului din Barbados. Artista a intors toate privirile"

Rihanna and ASAP Rocky Out In New York

Proaspatul sarbatorit, care a implinit 36 de ani, a ales sa poarte un costum gri cu pantaloni largi, peste care a adaugat un palton de aceeasi culoare. Rocky si-a completat look-ul cu o camasa cu dungi gri si pantofi din piele lacuita neagra.

Rihanna and ASAP Rocky celebrate his 36th birthday in NYC

Cei doi indragostiti, care sunt impreuna din 2019 si au doi copii – RZA, de doi ani, și Riot Rose, de un an – au parut extrem de fericiti dupa aceasta noapte speciala.

Citeste si "Rihanna a fost surprinsa pe o plaja din Barbados alaturi de ASAP Rocky si cei doi copii ai lor, RZA si Riot"

ASAP Rocky a dezvaluit secretul relatiei perfecte

Intr-un interviu amplu acordat publicatiei Billboard, ASAP Rocky a vorbit despre relatia cu mama copiilor sai si despre influenta celor doi baieti in viata sa.

Rihanna, asa cum o descrie Rocky, este persoana perfecta pentru el, pentru ca il intelege si il sustine atunci cand programul lui este haotic. Cei doi profita de fiecare moment liber pe care il au impreuna ca sa savureze la maxim viata de familie.
 
"Nu cred ca exista o persoana mai buna pentru mine pentru ca atunci cand programul este haotic, ea este foarte ințelegatoare in privinta asta. Si cand programul este mai liber, atunci petrecem mult timp impreuna. Totul se bazeaza pe intelegere si compatibilitate ”  a declarat artistul pentru publicatia Billboard.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna , asap rocky , cuplu

Partenerii Nostri