Site Cover (26)
Vedete Sursa foto: Instagram

Adrian 'Elicopter de lupta' a fost prins beat la volan. Influencerul a incercat sa fuga de politie

Articol scris de UTV Data publicării:

Adrian Dumitru, cunoscut in mediul online drept Adrian ‘Elicopter de lupta’, a fost prins beat la volan, dupa ce a incercat sa fuga de politisti, in Pitesti. Tanarul a fost exmatriculat de la Academia de Politie ‘Alexandru Ioan Cuza’ in aceasta vara.

In masina cu Adrian se mai aflau iubita lui, Iorga, fratele sau, care a fost arestat pentru ultraj pentru 30 de zile, si iubita acestuia.

„In noaptea de 11 spre 12 octombrie, in jurul orei 02:00, doi politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Pitesti, care desfasurau activiati in filtru rutier, pe b-dul I.C. Bratianu din municipiul Pitesti, au observat un autoturism care, la intersectia dintre str. Ana Ipatescu si b-dul I.C. Bratianu a schimbat directia de mers spre sensul opus fata de politisti, cu incalcarea marcajului longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers”, se arata in comunicatul IPJ Arges, conform ZiarulArgesul.

Se pare ca, dupa ce a jucat in filmul Buzz House, tanarul nu si-a mai iesit din rolul de actor. De data aceasta s-a crezut intr-un film cu Jason Statham.

Adrian-Elicopter-de-lupta (1)

Dupa ce a oprit masina in apropierea unei unitati de invatamant, patru persoane, respectiv doi barbati si doua femei, au coborat si au luat-o la fuga. Cei doi politisti aflati la fata locului au reusit in cele din urma sa il prinda pe tanarul care coborase de la volan, identificat ulterior ca fiind un tanar de 22 de ani, din Budeasa.

Adrian a fost imobilizat si incatusat. Ionut Bogdan, fratele influencerului, le-a adresat injurii si amenintari celor doi politisti, cerandu-le sa-l lase pe tanarul de 22 de ani sa plece. Fratele lui Adrian a fost avertizat sa inceteze dar nu s-a conformat, fiind efectuata si imobilizarea acestuia.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca Adrian ‘Elicopter de lupta’ se afla sub influenta alcoolului, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost recoltate probe de sange.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: politia , arest , influenceri

Partenerii Nostri